Finland

03/06/2019-08/06/2019

Session directing couple

Picture

Leena Kervinen - Ville Kervinen

Rakkaat nuoret, tulkaa mukaan!

Olemme niin innoissamme kesän 2019 Nuorten voimaksi-konferenssista. Olemme Leena ja Ville Kervinen ja meidät on kutsuttu konferenssin johtavaksi aviopariksi.

Meillä on neljä lasta ja seitsemän lastenlasta. Lapsistamme kolme on ollut mukana aikaisemmissa Nuorten voimaksi – konferensseissa. He ovat rakastaneet niitä.

Nuorten voimaksi - konferenssi auttaa kaikkia osallistuvia vahvistamaan uskoaan ja todistustaan Jeesuksesta Kristuksesta, tuntemaan Hänet paremmin henkilökohtaisena Vapahtajana, kokemaan Hänen suurta rakkauttaan ja rakastamaan Häntä enemmän.

Konferenssin teema Jeesuksen sanoin on: “Jos te rakastatte minua, te noudatatte minun käskyjäni” (Joh. 14:15). Kun kasvatamme haluamme ja kykyämme oppia Hänestä ja oppia Häneltä pyhien kirjoitusten tutkimisen, rukoilemisen ja Pyhän Hengen todistuksen kautta, me tulemme tuntemaan henkilökohtaisesti Hänen ihanaa rakkauttaan. Tulemme rakastamaan Häntä enemmän ja haluamme tarkemmin pitää Hänen käskynsä.

Kaikki tekeminen Nuorten voimaksi – konferenssissa tapahtuu ihanien ystävien (uusien ja vanhojen) ympäröimänä ja oman ryhmän sekä ryhmäohjaajan kanssa. Tässä konferenssissa pidetään yhdessä hauskaa.

Tule kokemaan tämä ihana, ikimuistoinen viikko. Se voi muuttaa elämäsi. Valmistaudu siis hyvin. Tule avoimin ja nöyrin mielin. Ole valmiina iloitsemaan yhdessä.

Jos sinulla on ystävä, jonka haluat mukaan, juttele piispasi tai seurakunnan johtajasi kanssa. Hän kertoo sinulle ja ystävällesi, mitä sinulta ja häneltä odotetaan.

Kesällä tavataan!


Ville Kervinen and Leena Kervinen
Session Directing Couple, Finland

Administrators

Picture

Oili Hallamaa

Picture

Teppo Hallamaa

Coordinators

Picture

Multamäki Miia

Picture

Hentunen Saul

Date and Place

From Monday 3 june 2019 to Saturday 8 june 2019.

Pitkäjärven koulu, Vatialantie 4A, Kangasala

Learn more

I want to register

Invited Stakes/Districts

Seuraavien vaarnojen nuoret on erityisesti kutsuttu osallistumaan tämän vuoden FSY:hyn. Nämä vaarnat antavat taloudellista tukea nuorilleen ja järjestävät meno-paluu kuljetuksen FSY:hyn.

Kussakin vaarnassa/piirissä on nimetty henkilö, joka vastaa osallistujien kuljetuksiin liittyviin kysymyksiin., kuten aikataulut ja matkareitit jne.

Stakes/Districts Name of contact Telephone of contact E-mail of contact
Helsinki Finland Stake Not yet known Not yet known 0 notyetknown@gmail.com
Tampere Finland Stake Not yet known Not yet known 0 notyetknown@gmail.com
Oulu Finland District
Pietarsaari Finland District
Finland Helsinki Mission

Näiden vaarnojen/piirien nuoret ovat etusijalla ilmoittautumisessa.  Kaikki 30.4.2019 mennessä ilmoittautuneet mahtuvat mukaan. Sen jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli tilaa on. 

Muiden vaarnojen/piirien nuoret voivat ilmoittautua FSY:n  jonotuslistalle. Mikäli vapaita paikkoja on vielä 30.4.2019 jälkeen, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Näiden nuorten matkoja FSY:hyn ei järjestetä eikä osallistumismaksua tueta, vaan osallistuja maksaa ne kokonaisuudessaan itse.


Costs and payment

FSY:n osallistumismaksu on 200 EUR. Hintaan sisältyy ateriat, majoitus ja konferenssimateriaali (osallistujan käsikirja, musiikki-CD,  T-paita, jne).


Vaarnat/piirit maksavat osan tästä, joten nuorten tai heidän perheidensä maksettavaksi jää 90 EUR. Tämä koskee myös niitä nuoria, jotka eivät ole kirkon jäseniä, mutta osallistuvat konferenssiin näiden vaarnojen/piirien nuorten kutsusta. Nämä nuoret pääsevät bussikuljetuksiin.  Muiden vaarnojen/piirien nuoret järjestävät ja maksavat itse matkansa.

Kukin osallistuja mainituista vaarnoista/piireistä maksaa 90 EUR osallistumismaksun oman seurakuntansa tilille ENNEN KUIN PIISPA/SEURAKUNNAN JOHTAJA ALLEKIRJOITTAA ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN. 

Muut osallistujat,  mukaan lukien muiden  vaarnojen alueelta tulevat kirkkoon kuulumattomat nuoret, maksavat täyden osallistumismaksun 300 €. Tilaisuuden järjestelyjohtaja on heihin yhteydessä ja antaa ohjeet osallistumismaksun maksamisesta. 

Kutsuttujen vaarnojen/piirien alueella asuvat perheet, joista FSY:hyn osallistuu kolme tai useampi lapsi, maksavat vain kahdesta lapsesta - muut lapset vapautetaan maksusta. 

Jos osallistuminen perutaan 15.5.2019 mennessä, peruutusmaksua ei peritä.

Jos osallistuminen perutaan 15.5.2019 jälkeen, kutsuttujen vaarnojen/piirien osallistuja joutuu maksamaan täyden ilmoittautumismaksun  200 €. Muille osallistujille peruutusmaksu on  300 €.

Other Information

Arrival and departure

Kuljetukset pitää järjestää niin, että saapumisaika konferenssiin 3.6.2019  on kello 11.00 ja 13.00 välisenä aikana.  Kutsuttujen listalla olevat vaarnat/piirit huomioivat tämän ja suunnittelevat kuljetukset sen mukaisesti. Toivomme, että osallistuvat nuoret eivät tule tapahtumapaikalle ennen kello 11.00.

Jos vanhemmat tuovat lapsia FSY-tapahtumapaikalle, heidän tulisi lähteä paikalta, kun ovat hyvästelleet lapsensa ilmoittautumispisteessä.

Jos osallistujat matkustavat junalla, heidät voidaan noutaa asemalta 3.6.2019 ja viedä heidät asemalle 8.6.2019. Kuljetuspalvelun organisoimiseksi tarvitsemme matkustajien nimet sekä heidän saapumisajan rautatieasemalle (10.30 - 12.30) sekä puhelinnumeron, josta heidät tavoittaa. Tämä tieto tulee toimittaa sähköpostiosoitteeseen fsy.finland@gmail.com viimeistään 27.5.2019.

Kuljetus FSY-tapahtumapaikalta rautatieasemalle ajoittuu  09.30 - 10.30 väliselle ajalle. Huomioikaa tämä paluumatkan suunnittelussa.

Packing List

Ota mukaan FSY:hyn:

Paperiset pyhät kirjoitukset, Nuorten voimaksi -lehtinen, Uskollisuus Jumalalle/Edistymiseni -kirja, Saarnatkaa minun evankeliumiani -kirja ja kynä

• Siistit vapaa-ajan vaatteet (smart/casual ) kullekin päivälle ja tiistain tansseihin (katso lisätiedot Tasovaatimukset-sivulta)

• Sunnuntaivaatteet torstain toimintoihin (katso lisätiedot Tasovaatimukset-sivulta)  

• Juhlavaatteet perjantain tansseihin (katso lisätiedot FAQ-sivulta)  

• Patja, tyyny,  lakana, peitto/makuupussi, yöpuku

• Sateen pitävä takki    

• Pyhä- ja arkikengät (Huom. kengät täytyy pitää jalassa tansseissa ja kaikissa toiminnoissa.)   

• Peseytymistarvikkeet: pyyhe, hammasharja- ja tahna, deodorantti, saippua, shampoo, hoitoaine, jne... 

• Tarvittaessa: edullinen kamera, materiaalia varietee-esityksen pukuihin, soitin, tms.   

• Henkilökohtaiset lääkkeet

• Vähän rahaa varalta yllättäviin menoihin  

• Muista ottaa mukaan paperiset pyhät kirjoitukset, Nuorten voimaksi -lehtinen, Uskollisuus Jumalalle/Edistymiseni -kirja, Saarnatkaa minun evankeliumiani -kirja ja kynä 

FSY:ssä 2019 nuoret voivat käyttää puhelinta pyhien kirjoitusten tutkimiseen kaikissa FSY-toiminnoissa, joissa luetaan kirjoituksia. Nuoria pyydetään käyttämään puhelimia toiminnoissa ainoastaan pyhien kirjoitusten tutkimiseen korvaamaan paperiset kirjoitukset. Jos nuoresta tuntuu, että hänellä on houkutus käyttää puhelinta johonkin muuhun toimintojen aikana, hänen tulisi käyttää paperisia pyhiä kirjoituksia.  

Jos nuori käyttää puhelinta johonkin muuhun, häntä pyydetään laittamaan puhelin pois ja käyttämään paperisia kirjoituksia. Kaikkien nuorten tulee kuitenkin tuoda FSY:hyn mukanaan  paperiset pyhät kirjoitukset.   

Nuorten, joka haluavat käyttää paperisia pyhiä kirjoituksia, ei tarvitse tuntea painetta älypuhelimen käyttöön. Tehty muutos antaa älypuhelinta  pyhien kirjoitusten tutkimiseen käyttäville nuorille  mahdollisuuden käyttää puhelinta tähän tarkoitukseen myös FSY:ssä.  

Toivomme, että kaikki nuoret, jotka haluavat käyttää puhelintaan pyhien kirjoitusten tutkimiseen, voivat tehdä niin ja että he käyttävät puhelintaan asianmukaisesti. 

Ethän ota mukaasi:

MP3-soittimien tms. käyttö  FSY-toimintojen aikana on kielletty. Lisäksi kannattavien stereolaitteiden,  DVD/CD-soittimien, pelikonsolien tai muiden vastaavien laitteiden, polkupyörien, rullaluistimien tai skeittilautojen käyttö ei ole sallittua.

Group Allocation

Kaikki osallistujat jaetaan 10-12 hengen ryhmiin iän mukaan:

14-15-vuotiaat (ikä konferenssin ensimmäisenä päivänä)                                                                                                                                                          16-18-vuotiaat (ikä konferenssin ensimmäisenä päivänä)

Ryhmät FSY:ssä sisältävät vain yhden ikäryhmän. Ryhmiin jako tehdään automaattisesti syntymäpäivän perusteella. 

Jos täytät 16 vuotta 1.5. - 31.12.2019, voit valita kumpaan ikäryhmään mieluummin kuulut. 

Jos haluat samaan ryhmään ystäväsi kanssa, voit mainita yhden henkilön nimen kun ilmoittaudut netissä. Tuon henkilön tulee olla SAMAA SUKUPUOLTA, SAMAN IKÄINEN JA KUMMANKIN TULEE MAINITA TOISENSA ILMOITTAUTUMISESSA. Sovithan tästä ennen kuin ilmoittaudut. 

Emme voi taata, että kaikki ystäväpyyntöt voidaan toteuttaa, sillä ryhmät muodostetaan kaikista osallistuvista vaarnoista/piireistä. Yritämme kuitenkin parhaamme mukaan täyttää toiveita.

Pidäthän ryhmä- ja huonejakoja mahdollisuutena tutustua uusiin ihmisiin. Näistä ystävyyssuhteista voi tulla elinikäisiä.  

Tiedot ryhmä- ja huonejaoista annetaan vasta saavuttaessa. 

Toiminnat  

Kaikkien FSY:hyn osallistuvien odotetaan osallistuvan jokaiseen toimintaan. 

Tapahtumapaikalta poistuminen  

Järjestäjien vastuun rajaamiseksi osallistujat eivät saa poistua tapahtumapaikalta FSY-viikon aikana. Mikäli vanhemmat haluavat hakea lapsensa ennen tapahtuman päättymistä, tulee heidän sopia siitä etukäteen FSY:n järjestelyjohtajien kanssa. 

Want to join a session?

Register now