Nederland/Vlaanderen 2023

22/07/2023-29/07/2023

I want to register

Session directing couple

Aan onze lieve jovo’s inclusief gehuwden t/m 30 jaar, in Vlaanderen en Nederland, 


We nodigen je uit je op te geven om als leiding mee te gaan voor FSY 2023. Het afgelopen FSY konden we ervaren dat jullie allemaal iets te bieden hebben. Jullie liefde voor elkaar en de Heiland heeft de jeugd en jezelf gesterkt.

Door jullie verschillende levenservaring en achtergrond, kon de jeugd met jullie verbinden en voelden zij zich gesteund op hun verbondspad. Sommige zijn zelfs teruggekomen op het verbondspad door wat ze hebben gevoeld op het afgelopen FSY.

Voor FSY 2023 streven we dit weer na en willen er zelfs een nòg fijner FSY van maken. Een geestelijk feest voor iedereen die komt! 


Dus, aan alle jovo’s inclusief 

gehuwden t/m 30jaar, je bent vanaf nu welkom om je op te geven! Gebruik het FSY 2023 om ook zelf dichter tot de Heiland te komen! 


Het thema van dit jaar is:

‘Alle dingen kan ik aan door Christus, Die mij kracht geeft.’ 

Filippenzen 4:13


Bereid jezelf geestelijk voor op een prachtige ervaring, door nu al dagelijks met het evangelie bezig te zijn; motiveer jezelf op je verbondspad en zorg dat je aan bepaalde dingen werkt die nodig zijn. Je hoeft niet perfect te zijn, het gaat erom dat je probeert iedere dag een beetje beter te doen, samen met de Heiland. 


We kijken uit samen een fantastische ervaring te beleven op het FSY 2023.


Met al onze liefde,

Lieven en Ingrid Kempenaers

Leidinggevend echtpaar FSY 2023


Ps: We hebben zowel jeugdcounselors, techniek counselors, muziek counselors, media counselors en EHBO counselors nodig. In je aanmelding kun je vermelden waar je voorkeur naar uitgaat.

Lieven Kempenaers and Ingrid Kempenaers
Session Directing Couple, Nederland/Vlaanderen 2023

Administrators

Julia & Sven GOUT

Coordinators

Sanna Brandenburg
Aron Koppe

Date and Place

calendar

From Saturday 22 July 2023 to Saturday 29 July 2023.

pin

Beukenhof , Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel

Mini-FSY (all counsellors and staff must attend this training) : Mini FSY

calendar

from Friday 9 June 2023 ( 15:00 ) to Sunday 11 June 2023.

pin

Diemen

Invited Stakes/Districts

Jongeren uit de volgende ringen zijn speciaal uitgenodigd om deel te nemen aan FSY van dit jaar. Deze ringen bieden financiële steun aan hun jongeren en organiseren busreizen van en naar FSY.


Stakes/Districts Name of contact Telephone of contact E-mail of contact
Antwerp Belgium Stake
Apeldoorn Netherlands Stake
Rotterdam Netherlands Stake
The Hague Netherlands Stake

Jongeren uit deze ringen krijgen voorrang bij de registratie. Als hun inschrijving voor 1 juni 2023 is ontvangen, zijn ze verzekerd van een plaats bij FSY. Inschrijvingen na 1 juni 2023 kunnen alleen worden geaccepteerd als daar nog plaats voor is.

Jongeren uit deze ringen krijgen voorrang bij de registratie. Als hun inschrijving voor 1 juni 2023 is ontvangen, zijn ze verzekerd van een plaats bij FSY. Inschrijvingen na 1 juni 2023 kunnen alleen worden geaccepteerd als daar nog plaats voor is.

Voor deelnemers die buiten Nederland en België wonen geldt dat de reis naar FSY en terug naar huis niet georganiseerd wordt door FSY of een ring/district. Ook worden de kosten evenmin gesubsidieerd, maar moet het volledig bedrag door de deelnemer worden betaald.


Costs and payment

Kosten


De bijdrage voor deelname aan FSY is . 

Deze bijdrage is voor het eten, het verblijf in de accommodatie en alle conferentiematerialen (handleiding, tas, T-shirt, etc.).

Deze bijdrage is de helft van de werkelijke kosten voor deelname aan FSY. Het resterende bedrag van de werkelijke kosten wordt vergoed door de uitgenodigde ringen, zodat de jongeren of hun gezinnen slechts een bijdrage van hoeven te betalen. Dit geldt ook voor de jongeren die geen lid van de kerk zijn, maar op uitnodiging van hun vrienden uit die ringen aanwezig zijn. Die jongeren worden ook meegenomen in de busreizen. 

Voor gezinnen waar meer dan twee leden zullen deelnemen, geldt dat het 3e gezinslid gratis mag deelnemen en zo ook het 4e etc.

Wij erkennen dat gezinsomstandigheden onderling nogal kunnen verschillen financieel en dat een bijdrage aan FSY soms in de weg kan staan voor deelname aan FSY. Dit mag niet zo zijn want alle jeugd moet de kans krijgen om deel te nemen daarom moedigen wij u aan om als u in een dergelijke situatie verkeerd contact op te nemen met uw Bisschop om gezamenlijk een oplossing te vinden. Als u meer hulp of advies nodig heeft neem dan contact op met de FSY-beheerders

Het bedrag van voor elke deelnemer moet op de wijk-/filiaalbankrekening worden gestort VOORDAT DE BISSCHOP/BRANCHPRESIDENT HET INSCHRIJFFORMULIER ONDERTEKENT.

Deelnemers die geen lid zijn van de uitgenodigde ringen, betalen het volledige bedrag van . De sessiebeheerders zullen contact met u opnemen over hoe u dit kunt doen.

Gezinnen van uitgenodigde ringen/districten die drie of meer kinderen naar FSY sturen, betalen voor slechts twee kinderen – verdere kinderen zijn vrijgesteld van vergoedingen.

 

Annuleringen

Als een deelnemer zijn registratie vóór Data Missing annuleert, zijn er geen annuleringskosten vereist. 

Voor annuleringen na { cancel_date_fee } is de volledige vergoeding verschuldigd. 


Other Information

Er is vervoer voor de uitgenodigde ringen geregeld voor de jeugd zodat zij op de eerste dag van de conferentie gezamenlijk ( { start_date } ) rond 11:00 uur arriveren. 

Als ouders hoeft u uw kinderen dus niet zelf te brengen naar het kamp maar wel naar het opstap punt van de ring waar de bus de kinderen zal ophalen. Mocht u toch een reden hebben om zelf uw kinderen naar FSY te brengen, dan dient u ze alleen af te zetten op het terrein van de camping en daar afscheid te nemen zodat ze zelfstandig kunnen inchecken.

Als deelnemers met de trein reizen, kunnen ze op { start_date } van het station worden opgehaald en op { end_date } daar weer worden teruggebracht. Voor deze shuttleservice hebben we de namen van de reizigers, hun exacte aankomsttijd op het station (tussen 11.30 - 12.30 uur) en hun mobiele nummer nodig via e-mail naar { administrators_email } , uiterlijk op { end_date }.

Plan uw terugreis zodat wij u tussen 09.30 - 10.30 uur naar het station kunnen brengen of opgehaald kan worden. Alle jongeren moeten om 11.00 uur vertrokken zijn.

Breng de volgende dingen mee naar FSY:- comfortabele kleding voor elke dag
- Zondagse kleding 
- Kleding en schoenen voor de dansavonden
- Ondergoed
- Pyjama
- Regenjas
- Zonnebrand
- Persoonlijke verzorgingsartikelen zoals tandpasta, tandenborstel, deo, shampo, etc.
- Je muziekinstrument
- Je persoonlijke medicijnen
- Een klein bedrag aan zakgeld voor nood


Vergeet niet je schriften mee te nemen. Je hebt geschriften nodig (op papier of uit de app op je telefoon). Het is overigens de bedoeling dat elk ander gebruik van je telefoon geminimaliseerd wordt zodat je je aandacht kunt houden bij je vrienden en team genoten.

Afgeraden wordt om draagbare stereo-apparaten, dvd-/cd-spelers, gameboys en dergelijke, fietsen, inliners of skateboards mee te nemen, deze zijn niet toegestaan.

Elke deelnemer wordt ingedeeld in een groep van 10-12 jongeren van hun eigen leeftijd:

  • 13-15-jarigen
  • 16-19-jarigen 

Groepen bij FSY bestaan ​​slechts uit één leeftijdsgroep. De toewijzing vindt automatisch plaats op basis van uw geboortedatum.

Als je tussen 1 mei 2023 en 31 december 2023 16 wordt, mag je zelf kiezen welke leeftijdsgroep je voorkeur heeft.

Als je met een vriend of vriendin in dezelfde groep wilt zitten, mag je bij je aanmelding op internet één persoon noemen. Die persoon moet hetzelfde geslacht en bij dezelfde leeftijd groepering horen. Je moet elkaar bij je inschrijving onderling vermelden. Stem dit daarom af voordat u zich inschrijft.

Deze regeling is vrijblijvend, aangezien de groepen uit alle deelnemende ringen/districten worden samengevoegd. We zullen echter ons best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Beschouw de toewijzing van groepen en kamers als een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Zulke vriendschappen kunnen een levenslange verrijking worden.

Informatie over groeps- en kamertoewijzing wordt alleen bij het inchecken gegeven.


Activiteiten

Van elke FSY-deelnemer wordt verwacht dat hij aan elke activiteit deelneemt.


De locatie verlaten

Ter beperking van de aansprakelijkheid mogen deelnemers het terrein tijdens de FSY-week niet verlaten. Als ouders hun kinderen voor het einde van de week willen ophalen, moeten ze vooraf een afspraak maken met de FSY-beheerders.
Want to join a session ?

Register